ISIS MANGOKYCKLING
4 portioner


1 pkt kycklingfiléer
Smör
0,5 - 1 röd pepparfrukt eller 1 tsk sambal oelek
1 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1 msk kinesisk soja
1 pujolök
2 dl créme fraiche
2 msk mango chutney
1 mango

Tillredning:
Bryn kycklingfiléerna i en stekpanna. Flytta över i en gryta. Kärna ur pepparfrukten, hacka den och lägg i grytan.

Tillsätt vatten, buljongtärning och soja. Koka under lock i cirka 15 minuter.

Strimla purjolöken grovt och rör i den i grytan. Rör även ned créme fraiche och mango chutney. Låt koka 5 minuter.

Skala mangon och skär loss fruktköttet från kärnan. Skär i bitar och lägg ned i grytan.

Servera med kokt ris och mango chutney.

MUMS!

Aperitif Isis mars 2006